Paraplyer med logo

I den danske sommer og den danske golfsæson handler det om at være forberedt på lidt at hvert. Ofte er der ikke langt mellem sol og regn, og pludselig er dine dage på golfbanen regnet væk. I næste øjeblik bager solen ned som en ubarmhjertig modspiller, og ved hul 18 er du pludselig blevet solskoldet.

Undgå at blive slået ud af vejret, og forlæng din golfsæson! Med vores store og lækre golfparaplyer er du sikret mod sol og regn og får dermed flere dage på golfbanen. Hos os får du kun paraplyer i den bedste kvalitet, som er gennemprøvet og godkendt af golfspillere fra hele verden. Alle vores paraplyer er desuden forstærket og er i kraftig kvalitet, så de også holder, når vejret slår om, og blæsevejret pludselig trækker ind over fairwayen. 

Med vores logoservice sørger vi for, at du tilmed kan søge ly under dit eget firmalogo. Og hvad er flottere end at se sit eget firmalogo folde sig ud over golfbanen, mens dine medspillere pakker sig ind i regntøj? Det er branding på golfbanen, når det er allerbedst, og vi sørger selvfølgelig for at ordne opsætning og placering, så dit logo eller budskab fremstår på den flotteste måde overhovedet.

4 vare(r)


4 vare(r)