B2Bgolf – kvalitetsbevidst golfpromotion der virker

B2Bgolf er en professionel og dedikeret samarbejdspartner, som sikrer, at du får det optimale udbytte af din investering i golfpromotion.

Kvalitet der forbindes med dit brand

Vi har håndplukket en række af verdens stærkeste brands inden for golfudstyr, logobolde, accessories og profiltøj som tiltaler forskellige kvalitetsbevidste målgrupper med forskellige behov. Når disse mærker kædes sammen med dit brand, opstår der en synergieffekt, der rækker langt i dine gæsters positive hukommelse. Du og dit brand bliver dermed husket for noget særligt.

Branding med langtidseffekt

Med vores solide kendskab til golfspillere, leverandører og nye golftrends sammensætter vi kundetilpassede løsninger, så du får det maksimale udbytte af dine company days, turneringer, events og øvrige firmaarrangementer.

B2Bgolfs produkter signalerer kvalitet, stil og elegance og det er noget, dine golfrelationer sætter pris på – også længe efter dit golfarrangement er slut. I kraft af de velvalgte promotioneffekter stykker vi en smagfuld helhed sammen, som vil fastholde dine gæsters positive følelser over for dit brand igen og igen.

Med B2Bgolf som medspiller kan du styrke dine relationer og brande din virksomhed på en effektiv måde gennem en sport som din målgruppe elsker.